Kategorier
Okategoriserade

Valpkurs som aktivitet i Göteborg

Njut av att umgås med din valp på en valpkurs i Göteborg. Det är ett mycket bra sätt för dig och din hund att lära er nytt och att dessutom ha roligt ihop med andra valpar och deras ägare.

En valpkurs handlar inte enbart om att din valp ska lära sig att gå fint i koppel och lyssna på dina kommandon, såsom att valpen ska sitta, ligga och gå vid din sida. En valpkurs i Göteborg handlar lika mycket om att du som ägare ska lära dig att kommunicera på ett bra sätt med din nya lilla vän. Och att ni ska få ett gott samarbete så att ni får en trevligare och enklare tid framöver. Valpkursen är också ett sätt för er att ha kul och att träffa andra människor och valpar. Kanske hittar ni till och med nya vänner som ni kan träffa utanför kursen. En eller flera lekkompisar för din valp, som den kan få växa upp tillsammans med.

Rätt kurs för din valp

När du ska välja kurs för din valp brukar det ofta bara finnas en som är anpassad för just valpar. Den enda skillnaden mellan olika valpkurser kan vara att hundarna delas upp i större och mindre hundar, för att det ska bli ett bättre och enklare inlärningssätt. I övrigt är alla valpar ungefär likadana, och har endast skillnader beroende på vilken ras och vilken personlighet som de har. Precis som de ägare som också väljer att vara med på kursen. Läs mer om valpkurser på denna sida: valpkursgöteborg.se